Evaluarea vulnerabilitatilor

CUM POATE SCANAREA VULNERABILITATILOR SA IMBUNATATEASCA SECURITATEA DATELOR TALE?

Scanarea vulnerabilitatilor este un process automat care verifica sistemele IT pentru a le gasi vulnerabilitatile. Scanarea vulnerabilitatilor unui sistem se realiaeaza prin intermediul unei conexiuni de retea. Rezultatele sunt apoi evaluate folosind o baza de date de vulnerabilitati. Spre deosebire de procesele bazate pe evaluarea riscurilor cum ar fi testele de penetrare,  scanarile pentru a depista vulnerabilitatile sunt automate si sunt realizate de catre solutii software specializate.

PROTEJEAZA-TI DATELE DE AMENINTARILE CIBERNETICE

Pe masura ce industria IT se dezvolta din ce in ce mai accelerat, nevoia companiilor pentru masuri de securitate complexe creste. Atacurile cibernetice devin tot mai tintite si tot mai automatizate.

Prin scanarea vulnerabilitatilor puteti sa:

  • Minimizati sansele ca sistemele sa cada prada atacurilor cibernetice
  • Protejati datele pe care le detine compania – si astfel sa protejati succesul afacerii

CUM VA PUTEM NOI AJUTA?

Scanarea vulnerabilitatilor se poate realiza prin intermediul internetului simuland un atac extern, dar de asemenea si folosind reteaua interna a companiei pe care o detineti. Personalizam scanarile vulnerabilitatilor pe specificul nevoilor businessului pe care il detineti.

Odata ce domeniul de aplicare al scanarii a fost definit si comanda plasata, expertii nostri incep procedurile de scanare.

La incheierea procesului de scanare a vulnerabilitatilor, rezultatele obtinute vor fi cuprinse in cadrul unui raport detaliat. In functie de sistemul testat, raportul include o lista a vulnerabilitatilor detectate, clasificarea acestora ca potential de pericol, precum si recomandari cu privire la remedierea vulnerabilitatilor identificate.