Teste de penetrare si protectie cibernetica

CE SUNT TESTELE DE PENETRARE CIBERNETICA (WHITE HAT)?

Testul de penetrare este o simulare a unui atac real realizat de un hacker impotriva infrastructurii sau aplicatiei IT a unei companii. Un test de penetrare (pentest) identifica vulnerabilitatile care sunt apoi exploatate, iar acest lucru este folosit de companii pentru a-si imbunatati strategiile de prevenire a atacurilor cibernetice.

DE CE ESTE IMPORTANT TESTUL DE PENETRARE?

Testele de penetrare ofera o imagine foarte buna asupra nivelului de securitate pe care il are compania voastra. Rezultatele testelor de penetrare ii ajuta pe cei ce detin companii sa inteleaga mai bine riscurile la care sunt supusi, sa identifice zonele vulnerabile din sistemele IT si ofera detalii cu privire la rectificarea vulnerabilitatilor descoperite in cadrul testelor. Facand teste de penetrare si afland astfel statusul companiei din punct de vedere al securitatii, va asigurati ca sunteti mai putin vulnerabili in fata atacurilor cibernetice care v-ar putea paraliza activitatea si determina importante pierderi atat financiare cat si de reputatie.

Echipa noastra de experti in securitate cibernetica este mereu la current cu noile tehnici de atacuri cibernetice putand astfel sa va ajute sa fiti pregatit oricand in fata unei astfel de amenintari. Experiența noastră în penetration testing acoperă toate sistemele de business IT de la cei mai mari furnizori de tehnologie.

SERVICII DE PENTEST

Testele de penetration pe care le realizam sunt ancorate in realitatea zilelor noastre fiind mereu aliniate cu cele mai actuale tehnici utilizate de hacker. La finalizarea testelor de penetrare veti primi:

Un raport detaliat privind evaluarea riscurilor depistate

Expertii nostril va vor pune la dispozitie documentatia detaliata a rezultatului testului de penetrare si o evaluare clara a riscurilor si vulnerabilitatilor identificate.

Recomandari pentru imbunatatirea securitatii retelelor

Prin realizarea testelor de penetrare, nu numai ca vor fi expuse zonele vulnerabile din cadrul companiei, dar veti primi si recomandarile necesare pentru a acoperi aceste brese.

Verificarea eficacității actiunilor / masurilor implementate

Veti avea oportunitatea sa verificati eficacitatea si corectitudinea acestor actiuni recomandate in teste de penetration ulterioare.

Evaluare in detaliu aprofundata

Putem realiza programe personalizate care sa se plieze intru totul pe businessul pe care il derulati. Putem de asemenea realiza teste de penetrare cu regularitate care sa acopere diferite areale de activitate astfel incat sa va asigurati de securitatea generala a sistemelor.